Access Bars

ACCESS BARS

 

 

Access BARS

Een zeer dynamisch en ontspannend proces voor lichaam en geest.

Ga liggen, sluit je ogen, laat los en ontvang…

Access Consciousness heeft een uniek energetisch lichaamsproces genaamd ACCESS BARS.

Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam.

Naast de diepe ontspanning die dit proces verzorgt, biedt een Bars® sessie ook dynamische verandering, op alle vlakken van het leven.

Access BARS is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen.

 

“Wat zijn de BARS?

De naam ‘Bars’ is te vertalen als ‘banen’ of als ‘tralies’ en is een verzamelnaam voor een 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Daarin ligt de elektrische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad als patroon opgeslagen.

Door deze specifieke punten met aanraking te activeren, laat dat deze banen toe om die spanning te ontladen, zodat wordt er meer ruimte gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden. Het verandert de hersengolven en de elektrisch functioneren van de hersenen.

Elke Bar correspondeert met het aspect of gedeelte in je leven waar deze naar het genoemd is, bijvoorbeeld: alle energie van elke gedachte die je ooit hebt gehad over geld, is opgeslagen in de “geld” Bar.

Er zijn Bars voor: het lichaam, genezing, controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, veroudering, seksualiteit, plezier, verdriet, tijd en ruimte, communicatie

 

Hoe gaat een BARS sessie in zijn werk en wat doet het?

Het nalopen van de Bars is een proces waarbij je volledig aangekleed ontspannen op je rug ligt.

Door middel van zachte aanrakingen op 32 punten op je hoofd zal jij alles moeiteloos loslaten wat jou beperkt en belemmert om te ontvangen.

Deze 32 punten bevatten al je ideeën, emoties, gedachten, gevoelens en overtuigingen die jij hebt opgeslagen.

Het is een zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij wil veranderen.

Je geeft jezelf de kans om je leven positief te veranderen op heel veel vlakken

.

Wat zijn de voordelen van het laten nalopen van je BARS?

Veel mensen zeggen dat ze na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd voelen, alsof het schoongemaakt is. Ook verdwijnen sommige fysieke en mentale problemen al na één Bars sessie.

Op zijn minst zal je je ontspannen en rustig voelen, alsof je een massage hebt gehad. Het daadwerkelijk opmerken van resultaat en verandering kan zich tot over ongeveer drie tot vier weken uitwerken.

 

Meer BEWUSTZIJN, je maakt ANDERE KEUZES, je laat oude en beperkende OVERTUIGINGEN los, meer ontspanning & energie.

Xellah

Beauty & Care

Valkstraat 38

2860 Sint katelijne Waver

0473 666 216

BTW 0645.527.080