Chakra

Xellah

Valkstraat 38

2860 Sint katelijne Waver

0473 666 216

BTW 0578.929.652

CHAKRA CHROMATHERAPIE KUUR

 

Heb je dringend nood aan een moment voor jezelf om bij te tanken? Dit kan met kleur- en lichttherapie via de Chakra’s. Deze energiecentra transporteren onze levensenergie door het lichaam en zorgen dat we goed blijven functioneren. Een chakra in onbalans kan lichamelijke, emotionele en psychische klachten veroorzaken, want door een gebrekkige toevoer van energie naar de organen of naar onze psyche kunnen er daar klachten ontstaan. Elke chakra staat immers in verband met een specifieke fysieke, psychische, emotionele en spirituele functie.

Een goede doorstroming van ons energiesysteem ligt aan de basis van een goede fysieke en mentale gezondheid. Psychologische, negatieve emoties zijn uiteindelijk de oorzaken van storingen in de chakra's.

Deze blokkades in de energiehuishouding verminderen onze levenskracht en onze mogelijkheid tot bewustzijn, hetgeen uiteindelijk tot neerslachtigheid of een gevoel van "het wil maar niet lukken" kan leiden.

Een chakra chromatherapie kuur richt zich op het activeren, openen, uitbalanceren en reinigen van de chakra's. Door middel van chakra therapie hef je de energieblokkades in het elektromagnetisch veld (aura) en de chakra's op. Behandeling van zowel het lichamelijke als het geestelijke kan gepaard gaan met het loskomen van lang opgekropte emoties.

Na het verwerken hiervan kom je weer dichter bij jezelf en krijg je inzicht in de aard en zelf de oorzaak van het probleem of de blokkade. Je hebt weer de kracht om vanuit jezelf te leven, je laat je voeden door je energetisch krachtveld. Je bent weer in staat het evenwicht tussen lichaam en ziel in stand te houden, hetgeen de kwaliteit van je leven vergroot.

 

Er zijn 7 hoofdchakra's:

Stuitchakra of eerste chakra

Heiligbeen/sacraalchakra of tweede chakra

Zonnevlecht/plexus of derde chakra

Hartchakra of vierde chakra

Keelchakra of vijfde chakra

Derde oog of zesde chakra

Kruinchakra of zevende chakra

De chakra chromatherapie kuur zal toegepast worden op de volgende lichamen:

  • Het fysieke lichaam
  • Het energetische lichaam
  • Het mentale lichaam
  • Het emotionele lichaam
  • Het spirituele lichaam

 

Kom terug in evenwicht!

 

Een Chakra kuur bestaat ideaal uit 5 behandelingen.