Zonder Phyto5

GELAATSVERZORGING

 

Om de huid voor te bereiden op de zon met Paardenbloem en Oranjebloesem:

De gezondheid en schoonheid van onze huid is onderhevig aan de seizoenenwissels. Veranderingen in het klimaat, het weer en onze dagelijkse routine vallen de huid aan op verschillende manieren. De huid wordt kwetsbaar, dof en heeft weinig uitstraling. Specifieke gerichte behandelingen zijn nodig om de huid te helpen zich aan te passen aan het seizoen en haar "bioritme" te behoeden tegen de plotse en drastische invloed van het milieu.

De huid in de lente: Bij de komst van de eerste lentedagen ontbloten we opnieuw onze huid en stellen we haar bloot aan plotselinge temperatuurschommelingen. De dagen worden opnieuw langer en de zon begint te schijnen, maar na een lange, koude winter is de huid moe en vertoont ze uitdrogingsrimpels.

De huid in de zomer: in de zomer wordt onze onbedekte huid blootgesteld aan UV-stralen, zout, warmte, vrije radicalen,... Er is meer kans voor droogte, roodheid, puistjes,... van de huid.

Bij deze gelaatsbehandeling wordt de huid diep gereinigd.

De scrub van oranjebloesem verzacht en revitaliseert de huid en verbetert de uitstraling van het gelaat. De suikerkristallen verwijderen voorzichtig dode huidcellen en onzuiverheden. Oxygen Flow verbetert de zuurstoftoevoer en helpt de huid om beter te ademen.

Vers organisch paardenbloemsap beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf en bestrijdt veroudering. Geurig oranjebloesemextract heeft een ontgiftende en ontspannende werking.

De huid krijgt haar stralende helderheid terug en lijkt gladder en strakker. Ideaal om de huid voor te bereiden op blootstelling aan de zon en zorgt voor een egale bruining.

 

Voor de huid in de herfst en de winter met rode zonnehoed en zwarte komijn:

Gezichtsbehandelingen zijn een echte must als we de huid willen revitaliseren en haar beschermen tijdens het koude weer, want ze bieden diepgaande voeding, verbeteren de celfuncties, bevorderen zuurstoftoevoer en huidvernieuwing. De producten zijn rijk aan natuurlijke oliën en boters om een beschermende barrière te creëren en om de huid te helpen schadelijke externe factoren te bestrijden en het verouderingsproces te vertragen.

De huid in de herfst:

In het najaar oogt de huid dof en vertoont ze donkere vlekken door de typische agressies van de zomer. Ze is dikker geworden na blootstelling aan zon, wind en zout water en ze kan uitgedroogd zijn, gevoelig voor mee-eters en verwijde poriën. Blootstelling aan de zomerzon heeft ook schade toegebracht aan de collageen- en elastinevezels en de huid heeft van haar elasticiteit en veerkracht verloren.

De huid in de winter:

De koude van de winter is een echte uitdaging voor de weerstand van de huid. Koude temperaturen, vervuiling en smog, minder natuurlijk licht, plotselinge temperatuurschommelingen kunnen leiden tot uitdroging, roodheid, schraalheid en irritaties. Lage temperaturen doen de bloedvaten vernauwen, de circulatie wordt trager, het bloed krijgt minder zuurstof en de regeneratie van de huid vertraagt.

De kracht van deze behandeling:

Deze is verrijkt met vers biologisch paardenbloemsap om huidveroudering tegen te gaan en met geurig extract van oranjebloesem om ontgiften en regenereren te bevorderen. Voor een beter gehydrateerde en compactere huid tijdens de warmere seizoenen.

 

De huid krijgt haar stralende helderheid terug en wordt gladder en strakker.

 

Gelaatsverzorging met paraffinemasker:

Dieptereiniging, eventueel vapo, modelleren wenkbrauwen, ontharen van de bovenlip, verwijderen van onzuiverheden, zachte peeling + rug -nek- en schoudermassage, gelaatsmassage met voedende crème, crème aangepast aan je huidtype, paraffinemasker en dagcrème.

 

Een paraffinemasker zorgt voor een goede bloedcirculatie en is een extra oppepper voor de huid bijvoorbeeld tijdens de wintermaanden of aan het einde van de zomer: door de warme paraffine gaan de poriën van de huid open en worden de onder het masker aangebrachte werkstoffen extra diep in de huid opgenomen, een heerlijk gehydrateerde en zijdezachte huid is het resultaat.

Xellah

Valkstraat 38

2860 Sint katelijne Waver

0473 666 216