Met Phyto5 Drainage & Chroma

PHYTO5 MET DRAINAGE & CHROMATHERAPIE

 

  • Phyto5 Ogenblik 40 min met producten naargelang je huidtype: reiniging, drainage van het gelaat, kruidenserum, oog-lip- en dagcrème

 

  • Phyto5 verzorging 50 min met producten naargelang je huidtype. (Metaal: geeft zuurstof en mineralen aan de huid. Hout:voor zwarte puntjes, vette en vermoeide huid, gaat de talgproductie tegen, pigmentvlekken. Vuur: voor de couperose, gevoelige en geïrriteerde huid. Aarde: voor acné, open poriën, psoriasis en onderhuidse onzuiverheden. Water: voor de vochtarme en verslapte huid met rimpels en fijne lijntjes.

Met een ontspannende nek- en schoudermassage.

 

  • Phyto5 voor de hypergevoelige en/of allergische huid 60 min. Deze gezichtsverzorging is aangewezen voor een verzorging en herstel van de allergische of overgevoelige huid die niets meer verdraagt. Herstelling van de PH waarde van de huid.

Resultaat: uw huid is helemaal gekalmeerd en gehydrateerd en voelt weer fris en zacht aan.

Kan ook als herstellingskuur gegeven worden. 1 x hypergevoelige verzorging, daarna 4 x Phyto5 ogenblik om de drie dagen.

Met een ontspannende nek- en schoudermassage + gelaatsmassage.

 

  • Phyto5 Harmony verzorging 50 min voor wie zijn gelaat en huid in harmonie wil brengen en wil meeleven met de seizoenen, voor elk huidtype geschikt. De verjongingscyclus van de 5 elementen: hout, vuur, aarde, metaal en water wordt doorlopen. Tijdens deze verzorging worden alle functies van uw huid actief gestimuleerd, waardoor uw gelaat in harmonie komt.

Resultaat: uw huid blijft in optimale conditie tijdens elk seizoen, gaat op natuurlijke wijze stralen. Zo gaat u mee in de verjongingscyclus van de 5 elementen: Hout-lente, Vuur-zomer, Aarde-tussenseizoen, Metaal-herfst, Water-winter. Ideaal om deze behandeling maandelijks of volgens de energetische kalender te doen.

Met een ontspannende nek- en schoudermassage.

 

 

Biodrainer:

Ons eigen lymfesysteem is één van de belangrijkste katalysators van ons persoonlijk energiepeil. Wanneer dit niet goed functioneert, voelen we ons vermoeid, opgezwollen en vertoont de huid vaak onzuiverheden. De lymfedrainage is bekend om zijn deugddoende werking. Hierdoor krijgt de huid de ruimte om zich extra te zuiveren, waardoor het regeneratieproces sneller op gang komt. Lymfedrainage haalt ziektekiemen, afvalstoffen, onzuiverheden, spanningen en emoties uit het lichaam. Het verwijdert dus wat er niet thuishoort.

Met de Phyto5 drainagetechniek laten we uw energie weer op volle toeren draaien en doen we uw huid weer stralen. U merkt en voelt meteen een verschil na een Phyto5 behandeling.

 

Wat is chromatherapie?

Chromatherapie is een behandeling met kleuren. Door alle kleuren uit het spectrum te gebruiken kunnen vele aandoeningen behandeld worden.

Kleuren hebben een helende invloed op het lichaam en worden daarvoor al duizenden jaren gebruikt. Door de eeuwen heen hebben verschillende beschavingen met kleuren geëxperimenteerd. Daardoor is er steeds meer kennis over kleuren bekend geworden en bewaard gebleven.

Alle kleuren van het spectrum hebben hun eigen vibratie en energie, en die hebben een corresponderend punt op het menselijk lichaam. Deze vibrerende energie kan gebruikt worden voor een behandeling op acupunctuurpunten, reflexzones van organen, energetische centra, lokale aandoeningen …

Chromatherapie is een ware revolutie in de esthetiek

•verbetert voelbaar de elasticiteit van de weefsels

•versnelt zichtbaar de celgeneratie

•verhoogt de afvoer van toxines

•verbetert de arteriële, veneuze en lymfecirculatie

•tonifieert zichtbaar de huid en de weefsels

werkt verjongend

 

 

Xellah

Valkstraat 38

2860 Sint katelijne Waver

0473 666 216