Lymfedrainage

LYMFEDRAINAGE + CHROMATHERAPIE OF BORSTELMASSAGE LICHAAM

 

Lymfedrainage + chromatherapie

Is een manier om de lymfecirculatie weer op volle toeren te laten draaien en ons natuurlijk afweersysteem te versterken. Slecht of verminderde lymfecirculatie uit zich in allerlei gezondheids- en schoonheidsproblemen: stramme spieren, een futloos gevoel, onzuivere huid, zware benen, vroegtijdige veroudering...

Toxines of afvalstoffen zetten zich o.a. vast in ons lymfestelsel. bij een te grote vervuiling van het lymfestelsel wordt de lymfe visceus i.p.v. vloeibaar, met pijnlijke, zware en vermoeide benen tot gevolg.

Door lymfedrainage te laten toepassen wordt je lichaam gezuiverd van de overtollige ballast. De lymfe wordt terug vloeibaar, je voelt je terug lichter en vitaal.

Lymfedrainage kan je éénmalig laten toepassen.

Je lichaam zuiveren van de overtollige toxines wordt het beste bekomen door de lymfedrainage in kuurvorm toe te passen. 10 beurten, de eerste 4 beurten in de eerste week en daarna 2 x per week. Dan een herhaal beurt 1 x per maand.

 

Wat is chromatherapie?

Chromatherapie is een behandeling met kleuren. Door alle kleuren uit het spectrum te gebruiken kunnen vele aandoeningen behandeld worden.

Kleuren hebben een helende invloed op het lichaam en worden daarvoor al duizenden jaren gebruikt. Door de eeuwen heen hebben verschillende beschavingen met kleuren geëxperimenteerd. Daardoor is er steeds meer kennis over kleuren bekend geworden en bewaard gebleven.

Alle kleuren van het spectrum hebben hun eigen vibratie en energie, en die hebben een corresponderend punt op het menselijk lichaam. Deze vibrerende energie kan gebruikt worden voor een behandeling op acupunctuurpunten, reflexzones van organen, energetische centra, lokale aandoeningen …

Chromatherapie is een ware revolutie in de esthetiek

•verbetert voelbaar de elasticiteit van de weefsels

•versnelt zichtbaar de celgeneratie

•verhoogt de afvoer van toxines

•verbetert de arteriële, veneuze en lymfecirculatie

•tonifieert zichtbaar de huid en de weefsels

werkt verjongend

 

Borstelmassage

Verhelpt cellulite, bevordert de bloedstroom, stimuleert het lymfestelsel, verwijdert dode huidcellen en heeft een ontgiftende werking.

Maak nadien kennis met de 5 lichaamsgels van Phyto5.

 

Gratis Body Ionic Brush ter waarde van €35 voor thuisgebruik.

 

Xellah

Valkstraat 38

2860 Sint katelijne Waver

0473 666 216