Massage

MASSAGES

 

Relaxatiemassage

De relaxatiemassage is ongetwijfeld de meest gekende massage. Een volkomen, overheerlijke ontspannende massage met olie, die je lekker loom maakt vlak na de massage en niet zozeer gericht is op genezing. Het helpt om de ademhaling, het lichaam en de geest tot rust te brengen en het stelt je in staat om alle zorgen, stress en spanningen los te laten.

 

Een pure verwennerij!

 

 

Hotstone Massage:

Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van afgeronde basaltstenen ( vulkanische stenen)die opgewarmd worden tot ongeveer 45°C. Na de legging van de Hot Stones op je lichaam word je gemasseerd met de warme stenen en olie.

 

De massage zelf bestaat vooral uit lange cirkelvormige strijkingen. De aangename warmte van de stenen zorgt voor een diepe relaxatie

 

Gommage Zen van het lichaam :

Een heerlijke, ontspannende bio behandeling met aromatische olie verwerkt in je gommage. Deze verzorging verwijdert in alle zachtheid de dode huidcellen en geeft de huid een verkwikkende doorbloeding.

De perfecte verzorging na die lange winterdagen of als voorbereiding op de zomer.

Doordat ze het bruinen stimuleert en zorgt voor een langere en intensere kleur, is ze een ideale voorbereiding op de zon. Een peeling met massage van het lichaam is tevens aangeraden voor mensen met een plaatselijk sterke verhoorning, vette en onzuivere huid.

De warme olie met korrel die zachtjes ingemasseerd wordt, voedt tevens de huid en doet je genieten.

Daarna wordt de huid gevoed met de nodige producten, de Phyto5 gel corps of een heerlijke, hydraterende lichaamscrème.

 

Bellabaci Cupping massage

Bellabaci Cupping massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude Chinese Cupping Therapie en wordt uitgevoerd met siliconen cups. Door de cup op de huid te plaatsen, te knijpen en langzaam los te laten ontstaat er in de cup een vacuüm, Dit zorgt voor een ontspannen diepe en comfortabele massage die een geweldige ontspannende en helende werking heeft. Een langzame en ontspannende massage met het gebruik van de cups zorgen ervoor dat het lichaam ontgift. Bij gebruik op de rug of op gespannen, pijnlijke spieren helpt het tevens vet en vochtophopingen te verminderen, de doorbloeding te verbeteren en gifstoffen en andere afvalstoffen te elimineren uit de spieren. Het toniseert de huid waardoor strakkere contouren ontstaan, het stimuleert de lymfe- en bloedcirculatie, en in het algemeen ontspanning en verjonging van het lichaam.

 

  • De bloedcirculatie verhoogd
  • Gif en afvalstoffen worden beter afgevoerd
  • Dode huidcellen verwijderd
  • Het verbeterd de opname van werkstoffen
  • Het verbeterd de elasticiteit van de huid
  • Het activeert de aanmaak van fibroblasten waardoor collageen en elastine worden aangemaakt.

 

Xellah

Beauty & Care

Valkstraat 38

2860 Sint katelijne Waver

0473 666 216

BTW 0645.527.080