Rugverzorging

PHYTO5 RUGVERZORGING

 

Phyto 5 anti-stress rugverzorging:

Deze 60 minuten verzorging is ideaal voor wie een stressvol leven leidt, last heeft van rugpijn of gewoon behoefte heeft aan een heerlijke ontspannende rugverzorging met massage van de rug.

Jouw rug wordt intensief met de groene en violette klei van Phyto 5 ingemasseerd. Deze groene en violette klei, rijk aan essentiële oliën, harmoniseert de energie van de spieren en werkt heel zuiverend.

Door deze specifieke massage van de rug ontspannen deze zich en stroomt jouw energie beter.

Een diep ontspannend gevoel dat nog uren aanhoudt

Stappen verzorging:

Ontspannen van de rug met warme kompressen – Losmaken van de rug met behulp van verjongingsserum – Aanbrengen van groen en violette kleimasker – Massage van de rug – Reinigen van rug – Oosterse Lymfedrainage en chromatherapie van de rug.

 

Zuiverende rugverzorging:

Zuiverende, hydraterende en reinigende werking.

Een heerlijke behandeling van je rug met essentiële olïen, drainage + chromatherapie, massage, warme kompressen, gele klei en algenpakking

 

Biodrainer:

Ons eigen lymfesysteem is één van de belangrijkste katalysators van ons persoonlijk energiepeil. Wanneer dit niet goed functioneert, voelen we ons vermoeid, opgezwollen en vertoont de huid vaak onzuiverheden. De lymfedrainage is bekend om zijn deugddoende werking. Hierdoor krijgt de huid de ruimte om zich extra te zuiveren, waardoor het regeneratieproces sneller op gang komt. Lymfedrainage haalt ziektekiemen, afvalstoffen, onzuiverheden, spanningen en emoties uit het lichaam. Het verwijdert dus wat er niet thuishoort.

Met de Phyto5 drainagetechniek laten we uw energie weer op volle toeren draaien. U merkt en voelt meteen een verschil na een Phyto5 behandeling.

 

Wat is chromatherapie?

Chromatherapie is een behandeling met kleuren. Door alle kleuren uit het spectrum te gebruiken kunnen vele aandoeningen behandeld worden.

Kleuren hebben een helende invloed op het lichaam en worden daarvoor al duizenden jaren gebruikt. Door de eeuwen heen hebben verschillende beschavingen met kleuren geëxperimenteerd. Daardoor is er steeds meer kennis over kleuren bekend geworden en bewaard gebleven.

Alle kleuren van het spectrum hebben hun eigen vibratie en energie, en die hebben een corresponderend punt op het menselijk lichaam. Deze vibrerende energie kan gebruikt worden voor een behandeling op acupunctuurpunten, reflexzones van organen, energetische centra, lokale aandoeningen …

Chromatherapie is een ware revolutie in de esthetiek

•verbetert voelbaar de elasticiteit van de weefsels

•versnelt zichtbaar de celgeneratie

•verhoogt de afvoer van toxines

•verbetert de arteriële, veneuze en lymfecirculatie

•tonifieert zichtbaar de huid en de weefsels

•werkt verjongend

 

 

 

 

 

Xellah

Valkstraat 38

2860 Sint katelijne Waver

0473 666 216