Rugverzorging

PHYTO5 RUGVERZORGING

 

Phyto 5 anti-stress rugverzorging:

Deze 60 minuten verzorging is ideaal voor wie een stressvol leven leidt, last heeft van rugpijn of gewoon behoefte heeft aan een heerlijke ontspannende rugverzorging met massage van de rug.

Jouw rug wordt intensief met de groene en violette klei van Phyto 5 ingemasseerd. Deze groene en violette klei, rijk aan essentiële oliën, harmoniseert de energie van de spieren en werkt heel zuiverend.

Door deze specifieke massage van de rug ontspannen deze zich en stroomt jouw energie beter.

Een diep ontspannend gevoel dat nog uren aanhoudt

Stappen verzorging:

Ontspannen van de rug met warme kompressen – Losmaken van de rug met behulp van verjongingsserum – Aanbrengen van groen en violette kleimasker – Massage van de rug – Reinigen van rug – Oosterse Lymfedrainage en kleurentherapie van de rug.

 

Zuiverende rugverzorging:

Zuiverende, hydraterende en reinigende werking.

Een heerlijke behandeling van je rug met essentiële olïen, drainage + kleurentherapie, massage, warme kompressen, gele klei en algenpakking

 

Biodrainer:

Ons eigen lymfesysteem is één van de belangrijkste katalysators van ons persoonlijk energiepeil. Wanneer dit niet goed functioneert, voelen we ons vermoeid, opgezwollen en vertoont de huid vaak onzuiverheden. De lymfedrainage is bekend om zijn deugddoende werking. Hierdoor krijgt de huid de ruimte om zich extra te zuiveren, waardoor het regeneratieproces sneller op gang komt. Lymfedrainage haalt ziektekiemen, afvalstoffen, onzuiverheden, spanningen en emoties uit het lichaam. Het verwijdert dus wat er niet thuishoort.

Met de Phyto5 drainagetechniek laten we uw energie weer op volle toeren draaien. U merkt en voelt meteen een verschil na een Phyto5 behandeling.

 

Chromatherapie of kleurentherapie

Heel en laad je op dankzij de kracht van kleuren

 

Wat is chromatherapie?

Chromatherapie is een behandeling met kleuren. Door kleuren te gebruiken kunnen vele 'aandoeningen' en of 'klachten' verzorgt worden.

Doordat kleuren een helende werking hebben op het lichaam en geest wordt er standaard de kleurentherapie bijgevoegd aan je verzorging. Dit dankzij het chromatherapie-toestel. Je zal al vanaf de eerste verzorging merken wat dit met je huid en 'goed voelen' doet. Een unieke ervaring binnen jouw Voel je goed instituut.

Wat is het voordeel van kleuren of chromatherapie?

Elke kleur heeft een eigen trilling en energie en die hebben een verbindend punt op het lichaam. De kleuren worden gebruikt op acupunctuurpunten, reflexzones van organen, chakra's. Chromatherapie heeft een positief en rustgevend effect op je lichaam. Hierdoor worden zelf-helend krachten gestimuleerd, je organisme komt tot rust en herstellende processen worden opgestart.

Ze helen en laden jouw helemaal op. Tevens wordt de kleurentherapie gebruikt om aandoeningen en klachten van het lichaam te behandelen. Het vervangt geen medische behandeling.

Resultaat?

•Verbetert voelbaar de elasticiteit van de weefsels

•Versnelt zichtbaar de celvernieuwing

•Verhoogt de afvoer van toxines (afvalstoffen)

•Verbetert de bloed- en lymfecirculatie

•Tonifieert zichtbaar de huid en weefsels

•Bevordert onze energiedoorstroming en energiebalans

•Bevordert de aanmaak van 'hormonen' die op hun beurt het organisme terug in evenwicht krijgen

 

Xellah

Beauty & Care

Valkstraat 38

2860 Sint katelijne Waver

0473 666 216

BTW 0645.527.080