Permanente Laser Ontharing

PERMANENTE PIJNLOZE LASERONTHARING VOOR HEM EN HAAR

 

Volgende afspraak op vrijdag 23 november 2018

 

Waarom laserontharing?

Hoe vaak heeft u al gewenst dat u zich niet langer hoefde te scheren, epileren of waxen om haargroei op ongewenste plaatsen te verwijderen? En ziet u wel eens op tegen de pijn en ongemak dat dit met zich meebrengt?

Wij bieden u met onze SHR technologie, een comfortabele manier die er voor zorgt dat de haargroei blijvend gereduceerd wordt.

 

Hoe werkt het?

Een haar groeit in drie groeifasen:

  • Actieve groeifase (anagene fase). De haarwortel bevat pigment of melanine.
  • Overgangsfase (catagene fase). Het haartje stopt met groeien en bevat weinig pigment, duur circa 2 weken.
  • Rustfase (telogene fase). Na circa 6 weken valt het haar spontaan uit en begint een nieuw groeiproces.

Onze laserstraal gebruikt het donkere pigment (melanine) in uw haar als geleiding om door te dringen tot het haarzakje van waaruit het haar groeit. Als wij u behandelen is slechts een beperkt

deel (rond 20%) van uw haren actief en alleen deze bevatten voldoende pigment. Het haarzakje wordt dan door de laserstraal permanent vernietigd. Die haren kunnen niet meer terug groeien. De andere niet-actieve haren hebben te weinig pigment en die haarzakjes kunnen wij op dat moment niet bereiken, zij blijven intact. Bij elke behandeling herhaalt zich dit proces van selectieve vernietiging waarna uiteindelijk de gehele behandelde oppervlakte onthaard is.

 

Voor wie is laserontharing geschikt?

Zowel mannen als vrouwen kunnen bij ons terecht voor een behandeling. De behandeling kan worden toegepast bij alle huidtypen en op alle locaties van het lichaam. Echter zijn niet alle haarkleuren geschikt. Alleen haren welke (enigszins) pigment bevatten zoals zwarte, bruine of blonde haren komen in aanmerking voor een laserbehandeling. Bij witte/grijze haren is er een kleinere kans op resultaat, vanwege het gebrek aan pigment in het haar.

 

Wanneer u lijdt aan hirsutisme, wanneer er haren groeien op plaatsen waar deze normaal bij vrouwen niet voorkomen, komt u zeker in aanmerking voor een behandeling. Dit geldt ook voor hypertrichose, een vorm van overbeharing op een willekeurige plek op het lichaam.

Wat ons uniek maakt.

Ons toestel biedt de veiligste en meest effectieve laserontharingsmethode die vandaag beschikbaar is op de markt. Onze esthetici kunnen nu alle huidtinten en het breedste spectrum van haartypes 365 dagen per jaar behandelen. Alsook ervaart u een pijnloze behandeling door de ICE tech, die de huid koelt en oververhitting voorkomt.

 

Hoe gaat SHR in zijn werk?

SHR (Super Hair Removal) is een gepatenteerde revolutionaire technologie voor het verwijderen van haar.

 

Het unieke In-Motion SHR systeem warmt de haarfollikels geleidelijk op via subtiele lichtstraaltjes. Omdat de lichtstraal continu in beweging is wordt de behandeling door onze klanten vaak vergeleken met een hot stone massage.

 

Door deze nieuwe technologie zorgen we ervoor dat wij u een pijnloze ervaring kunnen bieden.

 

Klinisch bewezen.

Meerdere klinische studies hebben bewezen dat SHR één van de veiligste ontharingstechnieken is dat de markt momenteel te bieden heeft.

 

SHR's unieke geleidelijke opwarming- en energie afleveringsmethoden is speciaal ontworpen om het risico op huidletsels te minimaliseren, ongeacht het pigmentniveau. Hierdoor is het veilig en effectief voor elk huidtype.

Blootstelling van de behandelde zone aan de zon is hierdoor ook minder schadelijk.

 

Voor meer informatie, ga naar

www.laserclinique.be

 

 
 
 
Reserveren voor 13 Juli, u mag met mij contact opnemen om een uur af te spreken.
Extra informatie toegestuurd krijgen
 
 

Xellah

Beauty & Care

Valkstraat 38

2860 Sint katelijne Waver

0473 666 216

BTW 0645.527.080