OverXellah

Brenda De Herdt

Eigenares Xellah

De naam Xellah is een verwijzing naar Xel-Ha, een van de meest fantastische attracties in Cancun, Riviera Maya, Mexico. Een natuurlijk aquarium park beschouwd als het grootste aquarium ter wereld, de perfecte plek om te relaxen.


Ik ben Brenda, ben getrouwd en heb twee fantastische kinderen.

Na het succesvol afronden van meerdere opleidingen en cursussen op het gebied van schoonheid en welzijn, voelde het bijzonder prettig eindelijk van mijn hobby en passie mijn "beroep" te kunnen maken.

Ik heb dan ook mijn eigen zaak als schoonheidsspecialiste opgebouwd en deze bestond heel lang alleen uit schoonheidsbehandelingen en massages.

Schoonheid langs buiten streven we na door verschillende beautyproducten te gebruiken. Het zal je huid mooier maken. Op gebied van uiterlijke verzorging bied ik vrouwen en mannen dan ook de allerbeste behandelingen aan en gebruik ik uitsluitend hoogwaardige producten met natuurlijke ingrediënten van Phyto5. Ik ontvang je in een ruimte van rust en ontspanning en mag je plaatsnemen in de comfortabele verwarmde stoel . Dit moment is bedoeld voor jou, om te herbronnen, aandacht voor jezelf te hebben en je even in de watten te laten leggen.


Maar mijn ervaringen door de jaren heen hebben mij geleerd dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Kijk in de spiegel en je ziet één lichaam. Dat terwijl je als mens vier lichamen in één bent: fysiek, energetisch, mentaal en spiritueel. Ik leerde dat door balans te brengen in de verschillende lichamen we onze energie kunnen reactiveren en transformeren. De kunst is om er voor te zorgen dat geen van alle lichamen de overhand krijgt. Want het gelukkigst bent je als elk lichaam 25 procent van het geheel uitmaakt. Ook in mijn eigen groeipad besefte ik hoe bewustwording van onze eigen lichaamsenergieën ‘de sleutel’ is naar “gelukkig” zijn, in “balans” zijn en 'één geheel' worden


Hierdoor ben ik nog wat verder gegaan en heb ondertussen vele opleidingen gevolgd als “holistisch therapeut”. Ik zie mezelf als een zachte, liefdevolle en rustige coach. Ik geef je de kans om tot rust en tot jezelf te komen. Ik bied je de gelegenheid om weer helemaal in het hier en nu te ZIJN. Ik help je om emoties of spanningen te voelen en los te laten. Ik ondersteun je om helderheid in jouw situatie te krijgen en met een herboren en energiek gevoel weer naar huis te gaan.


Wat je ook boekt, aandacht voor de klant staat bij  Xellah altijd centraal. Ik zorg ervoor dat je tevreden en vooral volledig ontspannen mijn salon weer verlaat. 


Het is wel noodzakelijk om eerst een afspraak te maken.

 

Misschien tot binnenkort,

Brenda