IPL Huidverjonging


                                                                                                  IPL HUIDVERJONGING


IPL Huidverjonging

Op IPL gebied is huidverjonging de nieuwste ontwikkeling. IPL huidverjonging is een bijzonder schoonheidsbehandeling voor het verkrijgen van een heldere, gezonde en mooie teint. Rond het 25ste levensjaar begint de huid te verouderen. Eerste tekenen zijn rimpels, couperose en verslapping van de huid. Het collageen in de huid wordt minder. Ook invloeden van buitenaf zijn van invloed op het proces. Denk aan de zon, luchtvervuiling en roken... De  IPL-methode bestrijdt effectief de verschijnselen van huidveroudering. Tijdens de behandeling wordt de aanmaak van collageen bevorderd, zodat de conditie van het bindweefsel sterk verbeterd. Het resultaat is een jeugdigere en vitale huid.


Wat is IPL Huidverjonging?

IPL is de afkorting van Intense Pulsed Light: blootstelling aan lichtstralen met een specifieke intensiteit. Het is een goedgekeurde en gepatenteerde wijze van behandeling die niet alleen veilig maar ook effectief is. IPL blijkt meer en meer als behandelmethode de voorkeur te krijgen, omdat het een eenvoudige en directe behandeling is, met weinig zorgen over nevenwerkingen, hersteltijd, of zorgen om de dieptewerking. Het is een snelle procedure die ter plaatse kan uitgevoerd worden en weinig hersteltijd vraagt. Het is gemakkelijk in te passen in uw dagelijks levensritme en u kunt gewoon doorgaan met uw bezigheden. U ziet mooie resultaten zonder een intensieve operatie te moeten ondergaan.
• IPL doet wonderen wat betreft het verminderen van rimpels en doet oneffenheden verdwijnen, evenals het verkleinen van de poriëngrootte. Het verbetert de algemene textuur, de kwaliteit en gladheid van de huid.


De behandeling

Tijdens de behandeling wordt het IPL toestel zachtjes op het huidoppervlak geplaatst. Tijdens de IPL procedure, wordt door achtereenvolgende flitsen intens licht geprojecteerd op de huid. De huid neemt het licht van het  IPL toestel op waar het wordt omgezet in warmte. Dit proces stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en de productie van nieuw collageen en elastine. Uw huid ziet er fris en jong uit. Voor een optimaal resultaat is het aan te raden deze behandeling 2 x per week gedurende 5 weken te herhalen. (dit hangt af van persoon tot persoon en van de conditie van de huid) Het is raadzaam om telkens iedere 5 à 6 weken een onderhoudsbehandeling te ondergaan om het behaalde resultaat optimaal te houden.


De behandeling zelf bestaat uit een reiniging, IPL behandeling, verjongingsserum en masker van het gelaat en/of décolleté om tot het optimale resultaat te komen.


Gepersonaliseerde thuisproducten zijn nodig om het behaalde resultaat te houden.Xellah

Beauty & Care

Valkstraat 38

2860 Sint katelijne Waver

0473 666 216

BTW 0645.527.080