Phyto5 5 kleurenmasker

Xellah

Beauty & Care

Valkstraat 38

2860 Sint katelijne Waver

0473 666 216

BTW 0645.527.080

PHYTO5 5-KLEURENMASKER

Ontdek je bioritme:

Dankzij de analyse van het Bioritme weet je ook hoe jij het best je huid gaat benaderen, verouderen doen we allemaal maar door je bioritme te berekenen, kunnen we dit op een rustige en natuurlijke manier ondersteunen.


  • Phyto 5 verjongend 5-kleuren kleimasker van het gelaat:

          Deze verzorging combineert de Phyto 5 basis gelaatsverzorging met de diepgaande verjonging van een 5-kleuren kleimasker.

          Beschrijving

         Bij deze gelaatsverzorging wordt op elke reflexzone van je gelaat het overeenstemmende energetische verjongingsserum en kleimasker aangebracht .

         Het specifieke aan deze verzorging is dat de 5 elementen volledig in 1 verzorging aangepakt worden:

         1) HOUT: in evenwicht brengen van de energetische circulatie

         2) VUUR: regulariseren van de bloedcirculatie

         3) AARDE: ontgiften

         4) METAAL: Lymfedrainage en hermineraliseren

         5) WATER: hydrateren en tonifiëren

         Resultaat; dit 5-kleuren kleimasker heeft een verjongend effect op je gelaat

         120 minuten

          Stappen verzorging: relaxatie met chromatherapie.- verwarmend voetbad of voetbad aangepast aan het seizoen – reiniging van het gelaat – aanbrengen van tonifiërende lotion - modelleren van           

          de wenkbrauwen en ontharen van de bovenlip - dieptereiniging met algen en een decolleté massage - harmoniseren van de energetische punten van het gelaat met chromatherapie met een

          ontspannende gelaatsmassage – Oosterse lymfedrainage met chromatherapie – aanbrengen van de 5 verjongingsserums – verjongend 5-kleuren kleimasker met chromatherapie samen met een   

           ontspannende hoofdhuidmassage – hydratatie met mineralenspray – aanbrengen van oogserum, aangepaste dag-of nachtcrème en lippencrème

  .


  Een topbehandeling: het paradepaardje van PHYTO 5.


  Een beetje uitleg over de werking van de lymfedrainage (biodrainer) en chromatherapie

  Biodrainer:

  Ons eigen lymfesysteem is één van de belangrijkste katalysators van ons persoonlijk energiepeil. Wanneer dit niet goed functioneert, voelen we ons vermoeid, opgezwollen en vertoont de huid vaak onzuiverheden.  De lymfedrainage is bekend om zijn deugddoende werking. Hierdoor krijgt de huid de ruimte om zich extra te zuiveren, waardoor het regeneratieproces sneller op gang komt. Lymfedrainage haalt ziektekiemen, afvalstoffen, onzuiverheden, spanningen en emoties uit het lichaam. Het verwijdert dus wat er niet thuishoort.

  Met de Phyto5 drainagetechniek laten we uw energie weer op volle toeren draaien en doen we uw huid weer stralen. U merkt en voelt meteen een verschil na een Phyto5 behandeling.


  Chromatherapie of kleurentherapie

  Heel en laad je op dankzij de kracht van kleuren


  Wat is chromatherapie?

  Chromatherapie is een behandeling met kleuren. Door kleuren te gebruiken kunnen vele 'aandoeningen' en of 'klachten' verzorgt worden.

  Doordat kleuren een helende werking hebben op het lichaam en geest wordt er standaard de kleurentherapie bijgevoegd aan je verzorging. Dit dankzij het chromatherapie-toestel. Je zal al vanaf de eerste verzorging merken wat dit met je huid en 'goed voelen' doet. Een unieke ervaring binnen jouw Voel je goed instituut.

   

  Wat is het voordeel van kleuren of chromatherapie?

  Elke kleur heeft een eigen trilling en energie en die hebben een verbindend punt op het lichaam. De kleuren worden gebruikt op acupunctuurpunten, reflexzones van organen, chakra's. Chromatherapie heeft een positief en rustgevend effect op je lichaam. Hierdoor worden zelf-helend krachten gestimuleerd, je organisme komt tot rust en herstellende processen worden opgestart.

  Ze helen en laden jouw helemaal op. Tevens wordt de kleurentherapie gebruikt om aandoeningen en klachten van het lichaam te behandelen. Het vervangt geen medische behandeling.

  Resultaat?

  •Verbetert voelbaar de elasticiteit van de weefsels

  •Versnelt zichtbaar de celvernieuwing

  •Verhoogt de afvoer van toxines (afvalstoffen)

  •Verbetert de bloed- en lymfecirculatie

  •Tonifieert zichtbaar de huid en weefsels

  •Bevordert onze energiedoorstroming en energiebalans

  •Bevordert de aanmaak van 'hormonen' die op hun beurt het organisme terug in evenwicht krijgen