Phyto5 Gelaat

PHYTO5 GELAATSVERZORGINGEN


Ontdek je bioritme:

Dankzij de analyse van het Bioritme weet je ook hoe jij het best je huid gaat benaderen, verouderen doen we allemaal maar door je bioritme te berekenen, kunnen we dit op een rustige en natuurlijke manier ondersteunen.


 • Phyto5 mini-gelaatsverzorging: 

45 minuten

met producten naargelang je huidtype

Stappen verzorging: reiniging van het gelaat - aanbrengen van tonifiërende lotion -  verzorgend kleimasker samen met een ontspannende hoofdhuidmassage - aanbrengen van oogserum, aangepaste dag-of nachtcrème en lippencrème


 • Phyto5 mini gelaatsverzorging in combinatie met een energetische gelaatsmassage:

60 minuten

Stappen verzorging: reiniging van het gelaat - aanbrengen van tonifiërende lotion - energetische gelaatsmassage - verzorgend kleimasker - aanbrengen van oogserum, aangepaste dag-of nachtcrème en lippencrème

Energetische gelaatsmassage is een ontspannende gelaatsmassage met zachte strelingen over gelaat, hals, decolleté en een massage van de oren, hoofdhuid, nek en schouders met aansluitend een streling door de haren

Het hoofd is een gebied dat vaak onder druk staat omdat stress en spanning zich daar ophopen. Dit kan zich uiten in de vorm van vermoeide ogen en hoofdpijn. Bij deze massage wordt er met behulp van zachte en stevige massage bewegingen voor gezorgd dat blokkades worden opgeheven en dat u vrijwel meteen een aangename ontspanning voelt. Deze massage levert vele voordelen op. Het kan je hoofdpijn, vermoeidheid en spanning wegnemen. Een gezichtsmassage vermindert zelfs angts en het kalmeert de zenuwen.

Een pure verwennerij!!!


  • Phyto5 Energetische gelaatsverzorging:

  Tijdens deze gelaatsverzorging worden alle functies van je huid actief gestimuleerd waardoor jouw gelaat in harmonie komt.

  Deze verzorging is voor ieder huidtype geschikt en wordt gepersonaliseerd volgens jouw huidtype en de 5-elementenleer.

  Het is aangeraden om deze verzorging maandelijks of volgens de energetische kalender te laten uitvoeren

  Om een optimaal resultaat te bekomen, worden gepersonaliseerde thuisproducten aanbevolen.

  Resultaat: Uw huid blijft in optimale conditie tijdens elk seizoen en ziet er zichtbaar jonger en zuiverder uit.

  70 minuten

  Stappen verzorging: reiniging van het gelaat – aanbrengen van tonifiërende lotion  – modelleren van de wenkbrauwen en ontharen van de bovenlip – dieptereiniging met algen en decolleté massage

  - aanbrengen van het verjongingsserum samen met een ontspannende gelaatsmassage – verzorgend kleimasker samen met een ontspannende hoofdhuidmassage

  – hydratatie met mineralenspray – aanbrengen van oogserum, aangepaste dag-of nachtcrème en lippencrème

          100 minuten

          Stappen verzorging: Relaxatie met chromatherapie - reiniging van het gelaat – aanbrengen van tonifiërende lotion - modelleren van de wenkbrauwen en ontharen van de bovenlip – dieptereiniging met

          algen en decolleté massage – harmoniseren van de energetische punten van het gelaat met chromatherapie samen met een ontspannende gelaatsmassage  – Oosterse lymfedrainage met

          chromatherapie – aanbrengen van verjongingsserum – verzorgend kleimasker met chromatherapie samen met een ontspannende hoofdhuidmassage – hydratatie met mineralenspray  – aanbrengen

          van oogserum, aangepaste dag-of nachtcrème en lippencrème             

                

  • Phyto5  voor de hypergevoelige en/of allergische huid:

  70 minuten

  Deze gezichtsverzorging is aangewezen voor een verzorging en herstel van de allergische of overgevoelige huid die niets meer verdraagt. Herstelling van de PH waarde van de huid. Uw huid wordt volledig terug in balans gebracht.                               

  Resultaat: uw huid is helemaal gekalmeerd en gehydrateerd en voelt weer fris en zacht aan.

  Kan ook als herstellingskuur gegeven worden. 1 x hypergevoelige verzorging, daarna 4 x Phyto5 ogenblik om de drie dagen.  Een beetje uitleg over de werking van Phyto5:


  Combinatie Oost & West

  Ons lichaam bestaat uit materie en energie. Wij Westerlingen richten ons vooral op het uiterlijk, de buitenkant en maken enkel een analyse op basis van wat we zien. Maar niet alles raakt hiermee opgelost. Vandaar dat wij onze Westerse kennis aanvullen met oeroude wijsheid uit het Oosten.


  Waarom deze combinatie ?

  Het moderne leven is oorzaak van allerlei stress, verkeerde voeding, klimaatsveranderingen en onvoldoende lichaamsbeweging wat leidt tot een verstoring van de natuurlijke stroom van energie door het lichaam.

  De gevolgen zijn in eerste instantie zichtbaar als esthetische problemen.

  PHYTO 5 zoekt de oorzaak van een esthetisch probleem door een diagnose van de reflexzones op gezicht en lichaam.


  Je Phyto 5 verzorging in 3 stappen

  • 1.We starten met Phyto 5 altijd met de metaalbehandeling. Het zijn heel sterke producten en de metaalbehandeling is de meest zachte behandeling die voor iedereen toegankelijk is, behalve voor de meest gevoelige huidjes is er de hyper gevoelige behandeling. (hierbij moeten we de huid eerst gaan herstellen)
  • 2.Daarna bouwen we verder op. Na 6 tot 8 weken komt de klant terug en schuift door naar het volgende element. Na terug 6 tot 8 weken gaan we verder. Zo wordt in huid op een opbouwende manier de balans hersteld.
  • 3.Eénmaal de vijf elementen doorlopen volgen we het bioritme tenzij er nog ergens een onevenwicht is dan werken we specifiek op het element die van toepassing is.


  De huid krijgt zijn natuurlijke glans en teint terug. Lijntjes vervangen en de huid wordt strakker.


  Behandelingen

  Phyto 5 heeft 5 verzorgingen die elk in overeenstemming staan met 1 element en met 1 huidtype.

  Vaak hebben we door onze levensstijl een onevenwicht in één van de 5 elementen. Bij het in evenwicht brengen van de verstoorde elementen bereikt u terug de harmonie die u doet stralen!

  • Element hout: lente

  Symptomen van disblans : zwarte puntjes, vette huid, spierspanning, cellulitis, pigmentvlekken, gestagneerde talg en vermoeide huid.


  • Element vuur: zomer Energie van de zomer

  Symptomen van disbalans: couperose, slechte bloedcirculatie, gevoelige en/of geïrriteerde huid, spataders, transpiratie, roodheid lokaal of over gans het gelaat, maar ook bij gebrek aan kleur en bij zonneallergie.


  • Element aarde: Tussenseizoen

  Symptomen van disbalans: acné, gerstekorrels, onderhuidse onzuiverheden, teveel giftstoffen, vetophoping op buik en benen


  • Element metaal: herfst

  Symptomen van disbalans: droge, vochtarme, vale en verstikte huid, lymfeproblemen, tekort aan mineralen en zuurstof, zware benen, open poriën, vetophoping op de heupen.


  • Element water: winter

  Symptomen van disbalans:  vochtarme huid, speciaal bestemd voor de huid zonder spanning met rimpels en kraaienpootjes, gezwollen ogen, oedeem


  Hoe ontkomt u aan het verouderingsproces?

   

  De vijf-elementenleer verklaart het verouderingsproces en biedt ook de oplossing:

   

  Als de vijf elementen in evenwicht zijn, dan spreken we over de opbouwcyclus. Het ene element voedt het daaropvolgende element, bijvoorbeeld: hout voedt vuur.

   

  Door allerlei omgevingsfactoren zoals stress, vervuiling, slechte eetgewoontes, etc. is het evenwicht tussen onze vijf elementen dikwijls verstoord. Het lichaam raakt dan in de vernietigingscyclus, bijvoorbeeld: water dooft vuur.Voor de hypergevoelige en/of allergische huid. Deze gezichtsverzorging is aangewezen voor een verzorging en herstel van de allergische of overgevoelige huid die niets meer verdraagt. Herstelling van de PH waarde van de huid.


  Producten

  De producten van Phyto 5 worden geproduceerd in Zwitserland uit natuurlijke actieve bestanddelen en dierproefvrij.

  De volledige productlijn wordt gemaakt uit hoogwaardige geconcentreerde stoffen uit de natuur, zoals klei, algen, plankton, obligo-elementen (mineralen), voedende plantaardige en vitaliserende etherische oliën en bevatten geen parabenen.

  De producten zijn uitzonderlijk krachtig door hoge concentraties van de beste etherische oliën.

  Bezoek de website van Phyto5 voor meer informatie over de producten.


   

  Xellah

  Beauty & Care

  Valkstraat 38

  2860 Sint katelijne Waver

  0473 666 216

  BTW 0645.527.080