Voet behandeling

VOETBEHANDELINGEN


Voetreflexologie:

60 minuten

De reflexologie is een duizenden jaar oude therapievorm, waarbij u zich in de eerste plaats heerlijk zal ontspannen. Reflexologie is de leer, de kennis en de bewerking van reflexpunten en -zones, die corresponderen met en een weerspiegeling zijn van alle weefsels van het lichaam.Door druk uit te oefenen op deze reflexpunten wordt het corresponderende weefsel, orgaan, klier of lichaamsdeel geprikkeld.Deze prikkel zorgt voor een betere doorbloeding en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. Zo herstel je het natuurlijke evenwicht en wordt uw lichaam meer in balans gebracht. .Het is een efficiƫnte therapie tegen stress, spanningen, vermoeidheid en burn-out. Het geeft goede resultaten bij maag -en darmklachten. Het helpt bij hoofdpijn / migraine en vele andere lichamelijke klachten.


Het is wenselijk losse kledij te dragen, zodat je gemakkelijk en ontspannen kan liggen en er tot aan de knie kan gewerkt worden.


Holistische voetmassage:

60 minuten

Goed gegrond staan we stevig in het leven. Onze voeten dragen ons elke dag en verdienen dan ook de nodige aandacht en ontspanning. Tijdens deze voetmassage is er holistische aandacht voor heel de voet. Een ontspannende voetmassage activeert het natuurlijk genezingsproces door de energiedoorstroming van het lichaam een extra impuls te geven, tevens brengt een holistische voetmassage onze geest tot rust. De voet weerspiegelt immers ons volledig lichaam.


Het is wenselijk losse kledij te dragen, zodat je gemakkelijk en ontspannen kan liggen en er tot aan de knie kan gewerkt worden.Xellah

Beauty & Care

Valkstraat 38

2860 Sint katelijne Waver

0473 666 216

BTW 0645.527.080