Massage

MASSAGES


Relaxatiemassage

30 minuten of 60 minuten of 90 minuten

De relaxatiemassage is ongetwijfeld de meest gekende massage. Een volkomen, overheerlijke ontspannende massage met olie, die je lekker loom maakt vlak na de massage en niet zozeer gericht is op genezing. Het helpt om de ademhaling, het lichaam en de geest tot rust te brengen en het stelt je in staat om alle zorgen, stress en spanningen los te laten. 


Een pure verwennerij!


Energetische massage

90 minuten

Emoties versterken of verzwakken het immuunsysteem en dat is één van de belangrijkste factoren voor een goede gezondheid. Elk PHYTO5 serum is gekoppeld aan een emotie waarmee we werken tijdens de holistische massage. Geblokkeerde energie wordt losgemaakt en positieve emoties naar de oppervlakte gebracht. Je beter en sterker voelen door de intense ervaring van ontspanning en welbevinden. Deze aroma massage geeft je een fijne ervaring voor lichaam en geest met een zalig ontspannend effect. 


Hoofd-gelaat-en décollete massage:

30 minuten

Heeft een heel ontspannende werking.

Na deze hoofd- gelaat- en décollete massage voel je je weer energiek, soepel, ontspannen en je hoofd is aangenaam leeg.

 

Anti-stress massages: harmonie in je zijn

60 minuten of 90 minuten

 Door de juiste combinatie van zachte massage technieken toe te passen en het activeren van verschillende meridianen, worden blokkades opgeheven, waardoor u vrijwel meteen een aangename ontspanning voelt. Deze massage levert vele voordelen op. Het kan je hoofdpijn, vermoeidheid en spanning wegnemen, heeft een heilzaam effect op de bloedsomloop met als resultaat een intense anti-stress ontspanning van lichaam en geest en het laten  stromen van de levensenergie.           

Bij een anti-stress massage wordt enkel gewerkt op de handen en onderarmen, de voeten en onderbenen, de rug, nek en schouders, aangezicht en hoofd. Langs deze weg activeren we verschillende meridianen en bepaalde   meridiaanpunten, en zo brengen we een totale ontspanning.

Geef uw zintuigen de volle aandacht en laat uw "denken" eventjes voor wat het is, laat los en ontspan

Tip: je plant na deze massage beter geen activiteiten meer, zodat je thuis nog verder kan nagenieten van deze ontspannende massageDe Energetische ZenSa massage: (massage van gelaat, hoofd en lichaam)

90 minuten

Deze is uniek en in samenwerking met het phyto5 gamma.

Beleef de energetische  ZenSa massage. Dit is niet zomaar een massage. De ZenSa massage neemt je gedurende anderhalf uur mee doorheen een reis van geuren, kleurervaring en manuele sensaties.

Je lichaam wordt van kop tot teen in een laagje gehuld van zuivere biologische olie gekozen op jouw gevoel. Met behulp van hoogwaardige etherische oliën en zachte technieken worden dieper gelegen spanningen losgelaten. Het geeft je een gevoel van ' thuiskomen bij jezelf ', ' thuiskomen in je lichaam'.

De ZenSa massagetechnieken herstellen het evenwicht van emoties en lichaamsfuncties. De oneindige beweging van de lemniscaat brengt je innerlijke communicatie weer in evenwicht,

je voelt je weer één met jezelf en als het ware herboren.

Deze energetsiche ZenSa massage is erop gericht om het emotioneel, geestelijk en lichamelijk evenwicht te herstellen en zo ook om beweging en vernieuwing te brengen in oude, vastgeroeste patronen en blokkades. Zo kan onze zuivere, creatieve levensenergie terug aangesproken én gebruikt worden.


Energetische gelaatsmassage

30 minuten

Dit is een ontspannende gelaatsmassage met zachte strelingen over gelaat, hals, schouders,  decolleté en hoofdhuid,  met aansluitend een streling door de haren   

Het hoofd is een gebied dat vaak onder druk staat omdat stress en spanning zich daar ophopen. Deze massage brengt het zenuwstelsel tot rust en geeft een diepgaande ontspanning in je lichaam. Bij deze massage wordt veel aandacht besteed aan de geestelijke en emotionele balans alsook aan het fysiologisch aspect van het lichaam met als resultaat een intense ontspanning van lichaam.

60 minuten

samen met een heerlijke rugmassage


Een pure verwennerij!!!


Fibromyalgie massage:

60 minuten of 90 minuten

Wat is Fibromyalgie

Chronische pijn kan je leven verwoesten.

Fibromyalgie betekent letterlijk “pijn in bindweefsel en spieren”. Het wordt ook “weke delen reuma” genoemd. Fibromyalgie veroorzaakt chronische pijn, stijfheid en vermoeidheid.

Andere vaak voorkomende symptomen zijn slaapstoornissen, concentratieproblemen, tintelend gevoel in handen en voeten, duizeligheid of ernstige migraine. Dit is bij ieder persoon met fibromyalgie anders, zo ook de totale behandeling.

Fibromyalgie massage

Tijdens het intake gesprek wordt er aandacht besteed aan de klachten die iemand heeft of waar men op dat moment nood aan heeft.  Hierdoor zal de massage voor elke persoon anders zijn.

3 soorten massages: 

1) de massage om de nachtrust te bevorderen/verbeteren

2) de massage tegen hoofdpijn

3) de massage tegen pijn in het algemeen (deze is afgestemd op de “tender points”, de gevoelige plaatsen op het lichaam.)

Fibromyalgie massage is niet bedoelt als genezing van fibromyalgie maar als middel om verlichting te brengen in de pijnklachten. Het effect hiervan is dat het lichaam zich beter gaat ontspannen..

Tevens kan de massage de slaap bevorderen. Een goede nachtrust heeft een goede effect op het herstel van de spierweefsels en het immuunsysteem.

Fibromyalgie massage biedt uitkomst op langer termijn. Dat betekent dat er niet directe verlichting van de pijn zal plaatsvinden. De massages hebben een opeenstapelend effect.

Met andere woorden; hoe langer je doorgaat met deze vorm van massage, hoe meer resultaat je ondervindt.

.

Fibromyalgie massage is niet bedoelt als genezing van fibromyalgie maar als middel om verlichting te brengen in de pijnklachten. Het effect hiervan is dat het lichaam zich beter gaat ontspannen


Bij de massage kunnen de volgende positieve effecten optreden:

•Het lymfesysteem wordt versterkt;

•Verlichting van spierkrampen;

•Verbetering van het bewegingsapparaat;

•Het zorgt voor een goede nachtrust; brengt het lichaam en onze geest tot rust

•
En de natuurlijke pijnstiller, Endorfine, wordt vrijgegeven;

•Vermindert stress en pijn in het lichaam

•Zorgt voor balans in het lichaam

•De ademhaling wordt dieper

•Betere opname van zuurstof in de spieren


Daarnaast is dit een zachte massage, zeer prettig om te ondergaan


Wanneer geen fibromassage toepassen ?

Hoge bloeddruk, hartklachten, ontstekingen, infecties, griep, koorts, open wonden, huidirritaties, kanker, trombose, kneuzingen, fracturen, onlangs geopereerd, bij een gevorderde zwangerschap, bij gebruik van antibiotica


Gommage Zen van het lichaam samen met een heerlijke lichaamsmassage :

90 minuten

Een heerlijke, ontspannende  bio behandeling met  aromatische  olie verwerkt in je gommage. Deze verzorging verwijdert in alle zachtheid de dode huidcellen en geeft  de huid een verkwikkende doorbloeding.

De perfecte verzorging na die lange winterdagen of als voorbereiding op de zomer.

Doordat ze het bruinen stimuleert en zorgt voor een langere en intensere kleur, is ze een ideale voorbereiding op de zon. Een peeling met massage van het lichaam is tevens aangeraden voor mensen met een plaatselijk sterke verhoorning, vette en onzuivere huid.

De warme olie met korrel die zachtjes ingemasseerd wordt, voedt tevens de huid en doet je genieten.

Daarna wordt de huid gevoed met de nodige producten, de Phyto5 gel corps of een heerlijke, hydraterende lichaamscrème.


Bellabaci Cupping massage van de rug:

 30 minuten

Bellabaci Cupping massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude Chinese Cupping Therapie en wordt uitgevoerd met siliconen cups. Door de cup op de huid te plaatsen, te knijpen en langzaam los te laten ontstaat er in de cup een vacuüm, Dit zorgt voor een ontspannen diepe en comfortabele massage die een geweldige ontspannende en helende werking heeft. Een langzame en ontspannende massage met het gebruik van de cups zorgen ervoor dat het lichaam ontgift. Bij gebruik op de rug of op gespannen, pijnlijke spieren helpt het tevens vet en vochtophopingen te verminderen, de doorbloeding te verbeteren en gifstoffen en andere afvalstoffen te elimineren uit de spieren. Het toniseert de huid waardoor strakkere contouren ontstaan, het stimuleert de lymfe- en bloedcirculatie, en in het algemeen ontspanning en verjonging van het lichaam.


  • De bloedcirculatie verhoogd
  • Gif en afvalstoffen worden beter afgevoerd
  • Dode huidcellen verwijderd
  • Het verbeterd de opname van werkstoffen
  • Het verbeterd de elasticiteit van de huid
  • Het activeert de aanmaak van fibroblasten waardoor collageen en elastine worden aangemaakt.


Xellah

Beauty & Care

Valkstraat 38

2860 Sint katelijne Waver

0473 666 216

BTW 0645.527.080