Rugverzorging

PHYTO5 RUGVERZORGINGEN


  • Phyto5 anti-stress rugverzorging:

        60 minuten

        Deze verzorging is ideaal voor wie een stressvol leven leidt, last heeft van rugpijn of gewoon behoefte heeft aan een heerlijke ontspannende rugverzorging met massage van de rug.

        Jouw rug wordt intensief met de groene en violette klei van Phyto5 ingemasseerd. Deze groene en violette klei, rijk aan essentiële oliën, harmoniseert de energie van de spieren en werkt heel           

         zuiverend.

         Door deze specifieke massage van de rug ontspannen deze zich en stroomt jouw energie beter.

         Een diep ontspannend gevoel dat nog uren aanhoudt

Stappen verzorging:

Ontspannen van de rug met warme kompressen – Losmaken van de rug met behulp van verjongingsserum – Aanbrengen van groen en violette kleimasker – Massage van de rug – Reinigen van rug – Oosterse Lymfedrainage met kleurentherapie van de rug.


  • Phyto5 Energetische rugverzorging:

90 minuten

Is een heerlijke behandeling om de energie terug te laten stromen, om meer terug in onze eigen kracht te staan en om los te laten.

Stappen verzorging:

Een heerlijk warm energetisch voetbad - losmaken van de rug met behulp van verjongingsserum - gommage van de rug verwerkt met aromatische oliën - aanbrengen van warme compressen - aanbrengen van het 5 kleurenmasker - zachte massage van de rug - Oosterse lymfedrainage met kleurentherapie van de rug


Chromatherapie of kleurentherapie

Heel en laad je op dankzij de kracht van kleuren


Wat is chromatherapie?

Chromatherapie is een behandeling met kleuren. Door kleuren te gebruiken kunnen vele 'aandoeningen' en of 'klachten' verzorgt worden.

Doordat kleuren een helende werking hebben op het lichaam en geest wordt er standaard de kleurentherapie bijgevoegd aan je verzorging. Dit dankzij het chromatherapie-toestel. Je zal al vanaf de eerste verzorging merken wat dit met je huid en 'goed voelen' doet. Een unieke ervaring binnen jouw Voel je goed instituut.

 

Wat is het voordeel van kleuren of chromatherapie?

Elke kleur heeft een eigen trilling en energie en die hebben een verbindend punt op het lichaam. De kleuren worden gebruikt op acupunctuurpunten, reflexzones van organen, chakra's. Chromatherapie heeft een positief en rustgevend effect op je lichaam. Hierdoor worden zelf-helend krachten gestimuleerd, je organisme komt tot rust en herstellende processen worden opgestart.

Ze helen en laden jouw helemaal op. Tevens wordt de kleurentherapie gebruikt om aandoeningen en klachten van het lichaam te behandelen. Het vervangt geen medische behandeling.

Resultaat?

•Verbetert voelbaar de elasticiteit van de weefsels

•Versnelt zichtbaar de celvernieuwing

•Verhoogt de afvoer van toxines (afvalstoffen)

•Verbetert de bloed- en lymfecirculatie

•Tonifieert zichtbaar de huid en weefsels

•Bevordert onze energiedoorstroming en energiebalans

•Bevordert de aanmaak van 'hormonen' die op hun beurt het organisme terug in evenwicht krijgen


Xellah

Beauty & Care

Valkstraat 38

2860 Sint katelijne Waver

0473 666 216

BTW 0645.527.080