Andullatie Behandelingen

ANDULLATIE BEHANDELINGEN

ANDUMEDIC 3 PRO


Helpt bij verschillende klachten Tegenwoordig zijn chronische klachten zeer uiteenlopend en hebben ze veel verschillende oorzaken. De ANDUMEDIC 3 PRO kan gebruikt worden bij verschillende chronische klachten en zorgt actief voor pijnverlichting.

Rugpijn


In de meeste gevallen wordt rugpijn veroorzaakt door overbelasting van de rugspieren. ANDUMEDIC PRO helpt de rugspieren te ontspannen, neemt deze belasting weg en verlicht zo de pijn.

Artrose


Is vooral gekend als een slijtage-aandoening van de gewrichten en tussenwervelschijven in de rug. Deze slijtage zorgt voor helse pijnen. ANDUMEDIC PRO zorgt voor directe pijnverlichting door de aanmaak van het hormoon endorfine.

Spierpijn


Chronische spierpijn ontstaat wanneer de spieren overbelast zijn en niet meer in staat zijn zich te ontspannen. De toenemende spanning kan zorgen voor helse pijnen en verkramping. ANDUMEDIC PRO helpt de spieren over het hele lichaam te ontspannen en zo de pijn te verlichten.


Andullatie®


Is ontwikkeld in samenwerking met verschillende medische professionals. Andullatietherapie combineert mechanische trillingen met infrarood dieptewarmte en zorgt onder andere voor directe pijnverlichting, ontspanning, snelle recuperatie en lymfedrainage.

De therapie heeft een positieve invloed op de werking van het hele lichaam en kan dus voor verschillende chronische klachten ingezet worden.


Fibromyalgie


Deze chronische aandoening zorgt vooral voor pijn aan de spieren en peesaanhechtingen en veroorzaakt pijn over het hele lichaam. ANDUMEDIC PRO helpt de spieren over het hele lichaam te ontspannen en zo de pijn te verlichten.


Discushernia


Bij een discushernia scheurt de tussenwervelschijf door, wat zorg voor een uitstulping. Dit irriteert de omliggende zenuwen in de rug en zorgt voor enorm veel pijn. ANDUMEDIC PRO zorgt voor directe pijnverlichting door de aanmaak van het hormoon endorfine.

Nekpijn


Door overbelasting ontstaan er blokkades in de nekwervels of krijgt men gespannen en verharde nekspieren waardoor de bewegingsvrijheid beperkt is. ANDUMEDIC PRO helpt de nek- en rugspieren te ontspannen en zo de pijn te verlichten.