Massage - Lymfedrainage - Peeling

MASSAGE-LYMFEDRAINAGE-PEELING


Met 100% natuurlijke en biologische producten van Phyto5

Relaxatiemassage (enkel voor dames)

60 minuten

Een relaxatiemassage is ongetwijfeld de meest gekende massage. Een volkomen, overheerlijke ontspannende massage met 100% natuurlijke olie.

Het helpt om de ademhaling, het lichaam en de geest tot rust te brengen en het stelt u in staat om alle zorgen, stress en spanningen los te laten.

Een pure verwennerij!!!

Massage van rug/of voet en onderbeen-hoofd-nek-gelaat-decollete

60 minuten

Heeft een heel ontspannende werking.

Na deze rug,hoofd, gelaat en décollete massage met 100% natuurlijke olie, voel je je weer energiek, soepel, ontspannen en je hoofd is aangenaam leeg.

Een pure verwennerij!!!

Gommage Zen van het Lichaam (enkel dames)

90 Minuten (peeling samen met lichaamsmassage)

Deze superhydraterende biologische lichaamspeeling van Phyto5, verwijdert in zachtheid de dode huidcellen en stimuleert de celvernieuwing.

Ook ideaal bij droge tot zeer droge huid of om te laten doen voor je op zonnevakantie vertrekt om een mooiere kleur te krijgen en langer te houden.

Je geniet nog dagenlang van een fluweelzachte huid!

Lymfedrainage van het Lichaam

90 minuten

Ons eigen lymfesysteem is één van de belangrijkste katalysators van ons persoonlijk energiepeil. Wanneer dit niet goed functioneert, voelen we ons vermoeid, opgezwollen en heeft de huid vaak onzuiverheden. Met de Phyto5 drainagetechniek (een aangenaam ritmisch masserend gevoel) laten we jouw energie weer op volle toeren draaien en wordt je lichaam gezuiverd van de overtollige ballast. Lymfedrainage Lichaam en Gelaat

120 minuten

Lymfedrainage heeft een schitterende inwerking op de 5 energiestromen van het lichaam.

- De energiecirculatie van de spieren

- De arteriële bloedcirculatie

- Het bindweefsel

- De veneuze- en lymfecirculatie

- De watercirculatie

Inbegrepen een mini gelaatsverzorging


Lymfebehandeling Feel Good kuur

6 behandelingen van 90 minuten

Voor een optimaal resultaat is het aan te raden om lymfedrainage van het lichaam in kuurvorm te doen. 6 behandelingen 1 à 2 maal per week en bij de laatste behandeling is een gratis lymfedrainage van het gelaat inbegrepen.