Massage - Lymfedrainage - Peeling

MASSAGE-LYMFEDRAINAGE-PEELING


Met 100% natuurlijke en biologische producten van Phyto5

Relaxatiemassage (enkel voor dames)

60 minuten of 90 minuten

Een relaxatiemassage is ongetwijfeld de meest gekende massage. Een volkomen, overheerlijke ontspannende massage met 100% natuurlijke olie.

Het helpt om de ademhaling, het lichaam en de geest tot rust te brengen en het stelt u in staat om alle zorgen, stress en spanningen los te laten.

Een pure verwennerij!!!Massage van rug-hoofd-nek-gelaat en decollete

60 minuten

Heeft een heel ontspannende werking.

Na deze rug,hoofd, gelaat en décollete massage met 100% natuurlijke olie, voel je je weer energiek, soepel, ontspannen en je hoofd is aangenaam leeg.

Een pure verwennerij!!!

New Body Massage (enkel dames)

(lichaamsmassage en gommage in één)     90 minuten

Deze superhydraterende biologische lichaamspeeling van Phyto5, verwijdert in zachtheid de dode huidcellen en stimuleert de celvernieuwing.

Ook ideaal bij droge tot zeer droge huid of om te laten doen voor je op zonnevakantie vertrekt om een mooiere kleur te krijgen en langer te houden.

Je geniet nog dagenlang van een fluweelzachte huid!

Oosterse Lymfedrainage met chromatherapie van het lichaam                                                          90 minuten

Ons eigen lymfesysteem is één van de belangrijkste katalysators van ons persoonlijk energiepeil. Wanneer dit niet goed functioneert, voelen we ons vermoeid, opgezwollen, zware of vermoeide benen, stress, spierkrampen, lage immuniteit en heeft de huid vaak onzuiverheden. Met de Phyto5 drainagetechniek (een aangenaam ritmisch masserend gevoel) laten we jouw energie weer op volle toeren draaien en wordt je lichaam gezuiverd van de overtollige ballast. 

Oosterse Lymfedrainage met chromatherapie van Lichaam en Gelaat + mini-gelaatsverzorging                    120 minuten

De kwaliteit van de lymfe bepaald de kwaliteit van ons immuniteitssysteem. Lymfe is, in gezonde toestand, een heldere vloeistof, die getransporteerd wordt in het lymfestelsel. 

Lymfe die door ziekte, vervuiling of door andere problemen niet meer optimaal is, wordt melkachtig, slijmerig, ...

Lymfestagnatie is de oorzaak van degeneratie, terwijl verse lymfe het levenselixir is.

De kwaliteit


Feel Good kuur - Oosterse lymfedrainage met chromatherapie 

5 behandelingen 2 x per week                    70 minuten

De zachte en stimulerende drainage activeert je immuunsysteem en zet het lymfesysteem aan om beter afvalstoffen te vervoeren. Voor ieder die gezond en fit zijn dagelijkse activiteiten wil ondernemen. Door herhaling in kuurvorm krijg je het volle resultaat van een gezonde lymfecirculatie. Extra aan te raden bij zware benen, voor zij die gewicht wenst te verliezen/behouden, meer energie wensen, hun immuniteit willen verhogen,...

De laatste behandeling bestaat uit een drainage van lichaam en als extra van het gelaat 

Duurtijd 100 minuten t.w.v. 130 euro