Phyto5 Energetische Gelaatsverzorging

PHYTO5 ENERGETISCHE GELAATSVERZORGING


Ontdek je bioritme:

Dankzij de analyse van het Bioritme weet je ook hoe jij het best je huid gaat benaderen, verouderen doen we allemaal maar door je bioritme te berekenen, kunnen we dit op een rustige en natuurlijke manier ondersteunen.


   • Phyto5 Energetische gelaatsverzorging:

   Tijdens deze gelaatsverzorging worden alle functies van je huid actief gestimuleerd waardoor jouw gelaat in harmonie komt.

   Deze verzorging is voor ieder huidtype geschikt en wordt gepersonaliseerd volgens jouw huidtype en de 5-elementenleer.

   Het is aangeraden om deze verzorging maandelijks of volgens de energetische kalender te laten uitvoeren

   Om een optimaal resultaat te bekomen, worden gepersonaliseerde thuisproducten aanbevolen.

   Resultaat: Uw huid blijft in optimale conditie tijdens elk seizoen en ziet er zichtbaar jonger en zuiverder uit.

   70 minuten

   Stappen verzorging: reiniging van het gelaat – aanbrengen van tonifiërende lotion – dieptereiniging met algen en decolleté massage

   - aanbrengen van het verjongingsserum samen met een ontspannende gelaatsmassage – verzorgend kleimasker samen met een ontspannende hoofdhuidmassage

   – hydratatie met mineralenspray – aanbrengen van oogserum, aangepaste dag-of nachtcrème en lippencrème

   Incusief modelleren van de wenkbrauwen en ontharen van de bovenlip

           100 minuten

           Stappen verzorging: Relaxatie met chromatherapie - reiniging van het gelaat – aanbrengen van tonifiërende lotion – dieptereiniging met

           algen en decolleté massage – harmoniseren van de energetische punten van het gelaat met chromatherapie samen met een ontspannende gelaatsmassage  – Oosterse lymfedrainage met

           chromatherapie – aanbrengen van verjongingsserum – verzorgend kleimasker met chromatherapie samen met een ontspannende hoofdhuidmassage – hydratatie met mineralenspray  – aanbrengen

           van oogserum, aangepaste dag-of nachtcrème en lippencrème 

           Incusief modelleren van de wenkbrauwen en ontharen van de bovenlip

                 

    Een beetje uitleg over de werking van Phyto5:


    Combinatie Oost & West

    Ons lichaam bestaat uit materie en energie. Wij Westerlingen richten ons vooral op het uiterlijk, de buitenkant en maken enkel een analyse op basis van wat we zien. Maar niet alles raakt hiermee opgelost. Vandaar dat wij onze Westerse kennis aanvullen met oeroude wijsheid uit het Oosten.


    Waarom deze combinatie ?

    Het moderne leven is oorzaak van allerlei stress, verkeerde voeding, klimaatsveranderingen en onvoldoende lichaamsbeweging wat leidt tot een verstoring van de natuurlijke stroom van energie door het lichaam.

    De gevolgen zijn in eerste instantie zichtbaar als esthetische problemen.

    PHYTO 5 zoekt de oorzaak van een esthetisch probleem door een diagnose van de reflexzones op gezicht en lichaam.


    Je Phyto 5 verzorging in 3 stappen

    • 1.We starten met Phyto 5 altijd met de metaalbehandeling. Het zijn heel sterke producten en de metaalbehandeling is de meest zachte behandeling die voor iedereen toegankelijk is, behalve voor de meest gevoelige huidjes is er de hyper gevoelige behandeling. (hierbij moeten we de huid eerst gaan herstellen)
    • 2.Daarna bouwen we verder op. Na 6 tot 8 weken komt de klant terug en schuift door naar het volgende element. Na terug 6 tot 8 weken gaan we verder. Zo wordt in huid op een opbouwende manier de balans hersteld.
    • 3.Eénmaal de vijf elementen doorlopen volgen we het bioritme tenzij er nog ergens een onevenwicht is dan werken we specifiek op het element die van toepassing is.


    De huid krijgt zijn natuurlijke glans en teint terug. Lijntjes vervangen en de huid wordt strakker.


    Behandelingen

    Phyto 5 heeft 5 verzorgingen die elk in overeenstemming staan met 1 element en met 1 huidtype.

    Vaak hebben we door onze levensstijl een onevenwicht in één van de 5 elementen. Bij het in evenwicht brengen van de verstoorde elementen bereikt u terug de harmonie die u doet stralen!

    • Element hout: lente

    Symptomen van disblans : zwarte puntjes, vette huid, spierspanning, cellulitis, pigmentvlekken, gestagneerde talg en vermoeide huid.


    • Element vuur: zomer Energie van de zomer

    Symptomen van disbalans: couperose, slechte bloedcirculatie, gevoelige en/of geïrriteerde huid, spataders, transpiratie, roodheid lokaal of over gans het gelaat, maar ook bij gebrek aan kleur en bij zonneallergie.


    • Element aarde: Tussenseizoen

    Symptomen van disbalans: acné, gerstekorrels, onderhuidse onzuiverheden, teveel giftstoffen, vetophoping op buik en benen


    • Element metaal: herfst

    Symptomen van disbalans: droge, vochtarme, vale en verstikte huid, lymfeproblemen, tekort aan mineralen en zuurstof, zware benen, open poriën, vetophoping op de heupen.


    • Element water: winter

    Symptomen van disbalans:  vochtarme huid, speciaal bestemd voor de huid zonder spanning met rimpels en kraaienpootjes, gezwollen ogen, oedeem


    Hoe ontkomt u aan het verouderingsproces?

     

    De vijf-elementenleer verklaart het verouderingsproces en biedt ook de oplossing:

     

    Als de vijf elementen in evenwicht zijn, dan spreken we over de opbouwcyclus. Het ene element voedt het daaropvolgende element, bijvoorbeeld: hout voedt vuur.

     

    Door allerlei omgevingsfactoren zoals stress, vervuiling, slechte eetgewoontes, etc. is het evenwicht tussen onze vijf elementen dikwijls verstoord. Het lichaam raakt dan in de vernietigingscyclus, bijvoorbeeld: water dooft vuur.Voor de hypergevoelige en/of allergische huid. Deze gezichtsverzorging is aangewezen voor een verzorging en herstel van de allergische of overgevoelige huid die niets meer verdraagt. Herstelling van de PH waarde van de huid.


    Producten

    De producten van Phyto 5 worden geproduceerd in Zwitserland uit natuurlijke actieve bestanddelen en dierproefvrij.

    De volledige productlijn wordt gemaakt uit hoogwaardige geconcentreerde stoffen uit de natuur, zoals klei, algen, plankton, obligo-elementen (mineralen), voedende plantaardige en vitaliserende etherische oliën en bevatten geen parabenen.

    De producten zijn uitzonderlijk krachtig door hoge concentraties van de beste etherische oliën.

    Bezoek de website van Phyto5 voor meer informatie over de producten.