Chakra en Aura Healing

Chakra en Aura Healing

samen met 100% natuurlijke energetische Kleur en Licht oliën

Chakra en aura healing

60 minuten


Met massage van hoofd, gelaat en voeten.


Bij de Chakra Healing van 60 minuten mag je jouw kleding aanhouden, daarom is het aangenamer om losse kledij te dragen, zodat je heel ontspannen kan liggen.


Chakra en aura healing 

90 minuten


Met massage van rug, achterkant benen, hoofd, gelaat, handen en voeten.


Ons lichaam bestaat uit meer dan alleen ons fysieke lichaam. We hebben allemaal ook een energetisch lichaam. Dit energetische lichaam bevat o.a. de aura, de chakra’s, meridianen, reflexpunten en -zones e.a..

Chakra’s zijn energieknooppunten van de aura. Ze stralen energie uit, zowel in het fysieke lichaam als de andere aura-lichamen.

Een goede doorstroming van ons energiesysteem ligt aan de basis van een goede fysieke en mentale gezondheid. De toestand van ons energetisch lichaam bepaalt onze fysieke gezondheid en emoties, ons ganse Zijn, hoe we ons voelen en hoe we in het leven staan.

Psychologische, negatieve emoties zijn uiteindelijk de oorzaak van storingen in de chakra's. Dit geeft blokkade(s) in de energiehuishouding, hetgeen uiteindelijk tot neerslachtigheid en disbalans leidt.

Het is dus van belang ervoor te zorgen dat dit energetische lichaam in balans is en goed en zuiver, op de juiste trilling, resoneert.


Bij een aura en chakra healing kom je weer dichter bij jezelf en krijg je inzicht in de aard en de oorzaak van jouw blokkade(s). Door het oplossen van deze blokkade(s) komt de stroom tussen de chakra’s weer vrij en heb je weer de kracht om vanuit je bron te leven. Je kan je terug laten voeden door je energetisch krachtveld en je bent in staat het evenwicht tussen lichaam en ziel te herstellen.


Eén sessie is vaak voldoende voor het verwijderen van lichte blokkades op de chakra's. Indien er toch zwaardere blokkades naar voren komen die niet binnen één sessie te verhelpen zijn, kan er indien gewenst, een behandelplan opgesteld worden.