Cranio Sacraal

Cranio Sacraal

samen met 100% natuurlijke energetische Kleur en Licht oliën


Cranio Sacraal

60 minuten


Cranio staat voor de schedel en sacraal voor het heiligbeen. Deze therapie is ontstaan uit de osteopathie en bestaat uit het uitoefenen van subtiele druk op de schedelbeenderen. Langs deze plekken stroomt het cranio sacrale vocht meer bekend als het hersen- en ruggenmergvocht, waaruit al onze prikkels vertrekken, zowel lichamelijke als emotionele, ons zenuwstelsel.


Cranio sacraal therapie brengt het zenuwstelsel terug in balans en laat trauma's, angsten of spanningen die zich hebben vastgezet in het celgeheugen oplossen. Door stress, emotionele of lichamelijke klachten kan de samenwerking tussen je lichaam, je geest en dit cranio sacrale ritme verstoord raken. Cranio sacraal therapie is een intens rustgevende behandeling en laat je in een diepe ontspanning vertoeven, waardoor de zelfhelende vermogens van het lichaam in gang worden gezet, zodoende wordt het lichaam en de geest aangespoord om in de diepte te ontspannen, ruimte te scheppen en om blokkades of negatieve energie los te laten.


Cranio sacraal therapie kan worden toegepast bij diverse lichamelijke en emotionele klachten zoals: hoofdpijn (spanningshoofdpijn, migraine), rouwverwerking, trauma's, fybromyalgie, slapeloosheid, vermoeidheid, gebrek aan energie, CVS, stress, depressie en burn-out, innerlijke onrust en spanningen, angsten...


Samen met een energetische gelaatsmassage

90 minuten

Dit is een ontspannende gelaatsmassage met zachte strelingen over gelaat, hals, schouders,  decolleté en hoofdhuid,  met aansluitend een streling door de haren   

Het hoofd is een gebied dat vaak onder druk staat omdat stress en spanning zich daar ophopen. Deze massage brengt het zenuwstelsel tot rust en geeft een diepgaande ontspanning in je lichaam. Bij deze massage wordt veel aandacht besteed aan de geestelijke en emotionele balans alsook aan het fysiologisch aspect van het lichaam met als resultaat een intense ontspanning van lichaam en geest.